Trailer Zusters in zaken

Op vrijdag 22 november en zaterdag 23 november 2013 speelde Toneelvereniging De Rietpluim uit Soest de klucht Zusters in Zaken, geschreven door Ton Davids. Hierboven de trailer van deze fijne klucht (gemaakt door Denise).

Het klooster van moeder overste en de zusters Agaath, Clara en Francisca  is in grote geldnood. Het ziet er zelfs naar uit dat het binnen enkele maanden failliet zal gaan. Aartsbisschop Siemelink, die ieder jaar een weekje in het klooster komt uitrusten, is dan ook van plan het klooster te verkopen. Hij wil van het klooster een casino maken en de zusters elders plaatsen.

De biechtvader en vriend van de zusters, pastoor Breukelmans, kan tegen deze snode plannen niets inbrengen en grijpt naar de miswijn. Dan verschijnt plotseling Guus Jongeneel van Building Investments Limited die grootse plannen heeft met het klooster.

Kan zuster Francisca met haar cursussen marketing & PR uitkomst bieden? Zal het klooster uiteindelijk van de ondergang gered worden? En wat hebben vluchteling Rianne en de drugsbende door wie zij achtervolgd wordt ermee te maken?