Miranda van Lidth de Jeude

Ik ben Miranda van Lidth de Jeude- Veldhuizen. Ik ben in 1982 in Soest geboren en nooit meer weggegaan. Na de basischool heb ik de HAVO gedaan, waarna ik een opleiding ben gaan volgen voor apothekersassistent. Deze heb ik 2006 afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als apothekersassistent. Op dit moment werk ik in een apotheek in De Bilt.

In 2003 heb ik Hans leren kennen. Via hem ben ik bij De Rietpluim gekomen. In 2009 zijn Hans en ik getrouwd in restaurant ‘De Stoeterij’ in Soesterberg en in 2012 is onze zoon Jelle geboren.

Naast De Rietpluim heb ik natuurlijk ook nog wel andere interesses. Ik lees heel erg graag en vind het erg lekker om te zwemmen. Ik kijk graag een goede film en luister erg graag naar muziek. Ik vind een heleboel artiesten goed (Elton John, The Police, Josh Groban), maar Marco Borsato is toch wel mijn favoriet.

Miranda was lid van De Rietpluim tot en met 2019.