Kees van der Wolk

Kees_van_der_WolkIk ben Kees van der Wolk. Ik ben getrouwd met Ursula. We hebben geen kinderen. We doen veel samen; reizen en museumbezoek zijn favoriet.

Na een werkzaam leven van 30 jaar als accountmanager bij de ING, ben ik met vervroegd pensioen gegaan. Momenteel werk ik voor tijdverdrijf en sportiviteit als postbezorger bij TNT. Ook ben ik ingeschreven bij diverse castingbureaus. Af en toe krijg ik opdrachten om als (edel)figurant mee te doen in een tv-commercial of film.

Ik ben al meer dan 20 jaar verbonden aan De Rietpluim. Het is altijd gezellig bij de club en dat maakt het een fijne hobby.

Kees van der Wolk speelde zijn laatste stuk bij De Rietpluim in november 2014 (Culinaire Catastrofe). Hoewel hij geen actief speler meer is, is Kees nog steeds een gewaardeerd lid van de club, die onder andere actief is bij de decorbouw. Tijdens de Algemene Ledenvergadering in mei 2015 is hij uitgeroepen tot erelid van De Rietpluim.