Jannie van Zeland

Mijn naam is Jannie van Zeland. Ik ben geboren in Den Haag ,waar ik ook mijn jeugdjaren heb doorgebracht. Na mijn huwelijk zijn we al gauw naar Soest verhuisd. De grote stad missen wij niet. Heerlijk om te wandelen over de Engh, in de bossen en de duinen. Mijn man en ik hebben drie kinderen gekregen en inmiddels hebben we twee kleinkinderen. Voor mijn vervroegd pensioen werkte ik als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen. Inmiddels ben ik vrijwilliger in de zorg. Nu ik geen mantelzorger meer ben leek het mij erg leuk om bij De Rietpluim te gaan spelen. Ik kan alleen maar enthousiast zijn. Toneel vind ik enig; even helemaal iemand anders zijn. Ik voel me helemaal thuis bij de club. De Rietpluim is een geweldige vereniging waar iedereen er vanaf het eerste moment helemaal bij hoort.