Decorbouwers gezocht!

Toneelvereniging De Rietpluim is hard op zoek naar decorbouwers. Ben jij iemand die het leuk vindt om mee te denken over het beste decor voor onze voorstellingen? Iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en schilderen, houtbewerking en/of techniek vooral heel erg leuk vindt? Dan zoeken we jou!

Twee keer per jaar – meestal in april en november – speelt De Rietpluim een voorstelling. En dat kan natuurlijk niet zonder prachtig decor. De ene keer zit er iets meer werk in dan de andere keer, maar het resultaat is altijd prachtig (kijk vooral naar de foto’s op deze site om een indruk te krijgen van de decors).

Ben je nieuw in Soest en wil je graag mensen leren kennen? Of woon je hier al langer (in de buurt) en ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Kortom: ben jij een handige Harry, die het leuk lijkt een handje te helpen bij de bouw van onze decors? Dan heet De Rietpluim je graag van harte welkom! Je komt terecht in een leuke, club mensen die houden van hard repeteren maar vooral ook van gezellige repetitie-avonden waarin toegewerkt wordt naar een goede voorstelling.

O ja, we repeteren niet alleen in Zalencentrum De Rank, maar ook altijd een zestal avonden in het clubgebouw van de IJsbaan in Soest. Dat is dan ook dé plek waar het decor in eerste instantie neergezet wordt en helemaal gefinetuned. Daarna wordt alles klaargezet voor de voorstellingen in De Rank. Misschien goed om te weten: opbouw en afbreken van het decor gebeuren in De Rank altijd in het weekend.

Meer informatie of je aanmelden? Secretariaat@rietpluim.nl of bel even met Hoofd Decor Henk Hagen op tel. 06- 344 241 14.

Afbeelding op deze pagina: Pixabay.