2018

November 2018
Ook in november speelden wij weer een geweldig stuk: Een dolle beestenboel! In dit stuk gingen we op bezoek bij Dierenpark ZooZoo, waar vol spanning werd uitgekeken naar de opening van het nieuwe apenverblijf. Het was weer een hilarische klucht van Henk Roede met absurde situaties, veel grappen en uiteraard veel dierentuindieren met een eigen willetje. De foto’s van dit stuk vind je hier. En wie meer over dit stuk wil weten, kijkt hier.

April 2018
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april zette Toneelvereniging De Rietpluim weer een fantastische klucht op de planken: ‘Wat een drama!’. In dit stuk, geschreven door Jürgen Hörner, worstelt een lokale toneelvereniging met de generale repetitie van een stuk over de mystieke Madame Cassandra. De spelers hebben het niet gemakkelijk: rekwisieten verdwijnen, de techniek laat het afweten en dan heerst er ook nog de nodige jaloezie over de rolverdeling. Kortom: drama alom! Meer over dit stuk lees je hier. De foto’s van Wat een drama vind je op deze pagina.

Voorverkoop kaarten
Heb je zin in een avond ouderwets genieten, dan ben je in april of november van harte welkom in De Rank aan de Soesterbergsestraat 18 te Soest (bij de Wilhelminakerk). De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Kaarten (9,50 euro) zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Hans van Lidth de Jeude, Ereprijsstraat 165, Soest (tel. 06- 227 092 55) en bij Henk Hagen, Lange Brinkweg 25, Soest (tel. 06 – 34 424 114). Natuurlijk kun je De Rietpluim ook volgen op Instagram,  Facebook en Twitter.